Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer yapılarda bu Internet olarak görülememektedir.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak prefabrik ev fiyatları ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde prefabrik ev modelleri elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu prefabrik ev fiyatları ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen prefabrik ev Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak prefabrik ev modelleri üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page